Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

HALİLİYE BELEDİYESİ HANELERE PSİKOSOSYAL DESTEK VERİYOR

HALİLİYE BELEDİYESİ HANELERE PSİKOSOSYAL DESTEK VERİYOR
REKLAM ALANI
02.03.2023
A+
A-

HALİLİYE BELEDİYESİ HANELERE PSİKOSOSYAL DESTEK VERİYOR

 

 

 

Şanlıurfa Haliliye Belediyesi bünyesindeki uzman psikologlar, yaşanan deprem sonrası yaptıkları hane ziyaretleri ile vatandaşlara psikososyal desteği sunuyor.

Bir 2 kişi, ayakta duran insanlar ve yazı görseli olabilir
Haliliye Belediyesi yaşanan deprem sonrası yaraları sarmak için çalışmalarını hummalı bir şekilde devam ettiriyor.

Bir 3 kişi, iç mekan ve yazı görseli olabilir
Kahramanmaraş merkezli meydana gelen ve 11 ilin etkilendiği deprem sonrası Şanlıurfa’da yaraların sarılması için harekete geçen Haliliye Belediyesi, Başkan Mehmet Canpolat’ın talimatlarıyla vatandaşları yalnız bırakmıyor. Depremzede vatandaşların ilk günden bu yana barınma ve gıda desteğini sürdüren birimler, uzman psikologlarıyla da desteğini sürdürüyor. Kültür e Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesindeki psikologlar güvenli bölgelerdeki çadırlarda verdikleri eğitimin ardından, hanelerine geçen vatandaşları bir bir ziyaret ediyor. Depremden psikolojik olarak da etkilenen vatandaşlara psikososyal destek veren uzmanlar, çocukların ise oyunlarla depremi anlamasını sağlıyor. Deprem anında yapılması gerekenleri de anlatan psikologlar, çocukların depremin etkisini kısa sürede atlatması için aileleri bilinçlendiriyor.
Haliliye Belediyesi bünyesindeki psikologlar tarafından verilen eğitimden faydalanmak isteyen vatandaşların ise “444 22 63”numaralı İletişim Merkezi aracılığıyla talep oluşturabilecekleri kaydedildi.

Bir 3 kişi, oturan insanlar, iç mekan ve yazı görseli olabilir

Haliliye Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü

 

İletişim;

Telefon: 0414 313 3443-44 / 633

Facebook: www.fb.com/haliliyebld

Twitter: www.twitter.com/haliliye_bld

Instagram: www.instagram.com/haliliyebld

E-mail: [email protected][email protected]

 

 

 

 

Bir 3 kişi, oturan insanlar, ayakta duran insanlar ve iç mekan görseli olabilir

REKLAM ALANI