Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Krasnoyarsk Bölgesi’nde Birleşik Rusya’nın yardımıyla iki örnek kütüphane açıldı

Krasnoyarsk Bölgesi’nde Birleşik Rusya’nın yardımıyla iki örnek kütüphane açıldı
REKLAM ALANI
06.06.2024
A+
A-

Krasnoyarsk Bölgesi’nde Birleşik Rusya’nın yardımıyla iki örnek kütüphane açıldı

2024,

Modernizasyonları “Küçük Anavatan Kültürü” parti projesi ve ulusal “Kültür” projesine göre gerçekleşti.
Rybinsk bölgesi Bolshie Klyuchi köyünde, tadilattan sonra Bolsheklyuchinskaya 1 No’lu kütüphane şubesi açıldı ve Uspenka köyünde – 6 No’lu Uspenskaya kütüphane şubesi açıldı.

Her ikisi de iç mekan güncellendikten sonra iletişim, yaratıcılık, proje uygulama, kültürel etkinlikler, entelektüel oyunlar, dersler ve kitap okumak için çok işlevli alanlara dönüştürüldü.

Her kütüphane için ayrı bir tasarım projesi geliştirerek rahat ve samimi bir ortam oluşturduk. Ayrı çocuk ve genç alanları ortaya çıkmış, ergonomik ve modüler mobilyalar yerleştirilmiştir.

Kütüphane fonu yeni çocuk, popüler bilim, referans ve kurgu edebiyatıyla dolduruldu. Modern bilgisayar ekipmanı ve yazılımları satın alındı. Ulusal Elektronik Kütüphanenin elektronik bilgi kaynaklarına erişim düzenlenmiştir.

Genç okuyucuların artık yalnızca yaratıcılıkla meşgul olmakla kalmayıp aynı zamanda çevrelerindeki dünyayı keşfedip yaratıcı düşünmeyi geliştirebilecekleri etkileşimli bir sanal alan ve masaları var.

Rybinsk bölgesinde Ural ve Rybnoye köylerinde zaten iki örnek kütüphane bulunduğunu hatırlatalım.

#Krasnoyarsk bölgesi
#Küçük vatanın kültürü
#partiprojeleri
#modelkütüphaneler
#bölgeler
Kamu resepsiyonu
Bir istek oluştur

kaynak:https://er.ru/activity/news/v-krasnoyarskom-krae-pri-sodejstvii-edinoj-rossii-otkrylis-dve-modelnye-biblioteki

 

REKLAM ALANI