Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

TÜSİKON GENEL BAŞKANI ORHAN BEŞİKTEPE ‘DEN 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI MESAJI

TÜSİKON GENEL BAŞKANI ORHAN BEŞİKTEPE ‘DEN 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI MESAJI
REKLAM ALANI
29.08.2021
A+
A-

Üreticiler Sanayiciler ve İş Adamları Konfederasyonu ( TÜSİKON ) Genel Başkanı Orhan Beşiktepe, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

TÜSİKON Genel Başkanı Orhan Beşiktepe, yayınladığı kutlama mesajında;

Birlik ve beraberliğimizi tüm dünyaya bir kez daha ispatladığımız, birliğimizi perçinleyen, Milletimizin istiklalini müjdeleyen, istikbalini aydınlatan 30 Ağustos Zafer Bayramının 99. yıldönümünü idrak etmenin haklı gururunu yaşıyoruz.

Necip Türk Milleti’nin Gazi Mustafa Kemal’in önderliğinde 1919 yılında Samsun’da yaktığı İstiklal ateşi, Kurtuluş Savaşımıza giden yolu açmış ve Büyük Taarruzla bu kutlu mücadele taçlandırılmıştır. Esasında bu zafer 1071 yılında Malazgirt Zaferi ile yurt edindiğimiz Anadolu’nun bir kez daha mübarek Şehit kanlarıyla bu toprakları vatanımız olarak tescilleyen birer mühürdür.

Bundan 99 yıl önce olduğu gibi bugün de tüm milletimiz, kendisini, birliğini, bütünlüğünü, kalkınmasını, huzuru ve güvenliğini hedef alan bedbahtları, engin feraseti ve sarsılmaz cesaret ve kararlı duruşuyla, gerektiğinde canını ortaya koyarak bertaraf etmeye devam etmektedir.

Bütün imkansızlıklara, yokluklara rağmen tüm zorluklar aşılarak kurulan Cumhuriyetimize sahip çıkmak, birlik ve beraberliğimizi diri tutmak ülkemizi ileriye taşımak en büyük hedefimiz olmalıdır.

Milletimizin, gelişmesini ve kalkınmasını, birlik beraberlik ve kardeşliğini hedef alan iç ve dış mihraklar, binlerce yıllık güçlü devlet geleneğimiz ve medeniyet tasavvurumuz, güçlü toplum ve ordumuz ve yine milletimizin karakterinde mündemiç olan milli, manevi değerler ve üstün hasletler karşısında hiç şüphesiz ki başarılı olamayacak ve asil milletimiz güçlü adımlarla büyük hedeflerine doğru emin adımlarla yürümeye devam edecektir.

Bu duygular içerisinde; başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere vatanımız uğruna canını feda etmiş tüm şehitlerimizi rahmetle anıyor, gazilerimizi minnetle yâd ediyor, tüm Hemşerilerimizin 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyorum.

ABDULLAH YİĞİT-ANKARA

REKLAM ALANI