Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

“Sosyal bir devlet olarak çocuklarımıza sahip çıkıyoruz”

“Sosyal bir devlet olarak çocuklarımıza sahip çıkıyoruz”
REKLAM ALANI
02.01.2022
A+
A-

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Çağlayan Çocuk Yuvası’nı ziyaret etti. “Bütün güzellikler siz çocuklar için”

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Lefkoşa’da bulunan Çağlayan Çocuk Yuvası’na yaptığı ziyarette, yuvadaki çocukların çok değerli ve her çocuğun özel olduğunu dile getirdi.
“Bizim için değerli ve önemlisiniz, sizi çok seviyoruz. KKTC’de, böylesine güzel bir yuvada kalıyorsunuz. Bütün güzellikler siz çocuklar için” diyen Cumhurbaşkanı Tatar; her zaman çocukların yanında olduğunu, onları sevdiğini vurgulayarak çocuklarımızın bakımı, eğitimi ve mutlu bir ortamda yaşamalarını sağlayabilmenin sabır ve anlayış gerektirdiğini söyledi.

“Sosyal bir devlet olarak çocuklarımıza sahip çıkıyoruz”

Çağlayan Çocuk Yuvası’nın çok iyi yönetildiğini ifade eden Cumhurbaşkanı Tatar; KKTC’nin sosyal bir devlet olduğunu ve çocuklarımıza devlet tarafından sahip çıkıldığını, geleceğe güvenle bakabilmeleri için yuvada çalışan anneler ve ablaların, çocuklara gerçek birer anne baba olduğunu vurguladı. Cumhurbaşkanı Tatar, yuvada görev yapan tüm öğretmenlere teşekkür ederek yeni yılın sağlık ve mutluluk getirmesini temenni etti.

kaynak:https://kktcb.org/tr/cumhurbaskani-ersin-tatar-caglayan-cocuk-yuvasini-ziyaret-etti-butun-guzellikler-9262

REKLAM ALANI