Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

SERDENGEÇTİ DERNEĞİNDEN SU GRUP ENERJİ YÖNETİM KURULU BAŞKANI İŞ İNSANI ERTUĞRUL AYHAN`A TEŞEKKÜR BELGESİ

SERDENGEÇTİ DERNEĞİNDEN SU GRUP ENERJİ YÖNETİM KURULU BAŞKANI İŞ İNSANI ERTUĞRUL AYHAN`A TEŞEKKÜR BELGESİ.

SERDENGEÇTİ DERNEĞİNDEN SU GRUP ENERJİ YÖNETİM KURULU BAŞKANI İŞ İNSANI ERTUĞRUL AYHAN`A TEŞEKKÜR BELGESİ
REKLAM ALANI
10.10.2024
A+
A-

SERDENGEÇTİ DERNEĞİNDEN SU GRUP ENERJİ YÖNETİM KURULU BAŞKANI İŞ İNSANI ERTUĞRUL AYHAN`A TEŞEKKÜR BELGESİ

Serdengeçti Kültür Eğitim ve Yardımlaşma Derneği 2024-2025 Öğretim Yılı boyunca Yükseköğrenim görmekte olan 57 öğrenciye burs imkânı sağlanmasına vermiş olduğu destekten dolayı Su Grup Enerji Yönetim Kurulu Başkanı Başarılı İş İnsanı Ertuğrul Ayhan `a bugün dernek genel merkezinde Serdengeçti Kültür Eğitim ve Yardımlaşma Derneği Genel Başkanı Doç. Dr. Servet Avşar tarafından Teşekkür Belgesi takdim edildi.

Açıklama yok.

Serdengeçti Kültür Eğitim ve Yardımlaşma Derneği Genel Başkanı Doç. Dr. Servet Avşar, Teşekkür Töreninden sonra şu ifadelere yer verdi;

Açıklama yok.

Serdengeçti Kültür Eğitim ve Yardımlaşma Derneği olarak 2024-2025 Öğretim Yılı Burs Programımız kapsamında geleceğimizin güvencesi Gençlerimizin Cumhuriyet İlkelerine bağlı çağdaş bireyler yetiştirilmesi amacıyla verdiğiniz değerli destek için Su Grup Enerji Yönetim Kurulu Başkanı İş İnsanı Sn. Ertuğrul Ayhan `a şükranlarımı sunuyorum.

Açıklama yok.

Bugün genel merkezimizde Su Grup Enerji Yönetim Kurulu Başkanı Sn. Ertuğrul Ayhan `a 2024-2025 Öğretim Yılı boyunca Yükseköğrenim görmekte olan 57 öğrenciye burs imkanı sağlanmasından dolayı teşekkür belgesini takdim ettik. Teşekkür ediyorum. Rabbim hayırlarını kabul etsin. Bizde Serdengeçti Kültür Eğitim ve Yardımlaşma Derneği olarak öğrencilerimize destek olmak için ekibimiz ile çalışmalarımız devam etmektedir. Destek veren iş adamlarına ise teşekkür ederim.

Açıklama yok.

Su Grup Enerji Yönetim Kurulu Başkanı İş İnsanı Ertuğrul Ayhan ise bizler bu ülkenin yatırımcı iş adamları olarak her zaman eğitim ve öğretime destek vermekteyiz. Serdengeçti Kültür Eğitim ve Yardımlaşma Derneği Genel Başkanı Sn. Doç. Dr. Servet Avşar `ın vermiş olduğu 57 öğrenciye burs vermesine biz de destek vererek yanlarında olduk. bu ülkenin öğrencilerine bize düşen neyse maddi ve manevi olarak destek vermeye devam edeceğiz. Sedengeçtilerin artması için bugün bize teşekkür belgesini takdim edilmesinden dolayı Serdengeçti Kültür Eğitim ve Yardımlaşma Derneği Genel Başkanı Sn. Doç. Dr. Servet Avşar `a teşekkür ederim dedi.

ABDULLAH YİĞİT-ANKARA

Açıklama yok.

REKLAM ALANI