Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

ORDU VALİSİ TUNCAY SONEL `DEN BİR ÖRNEK DAVRANIŞ DAHA “DEVLETİMİZ KİMSESİZLERİ SOĞUKTA BIRAKMAZ”

ORDU VALİSİ TUNCAY SONEL `DEN BİR ÖRNEK DAVRANIŞ DAHA “DEVLETİMİZ KİMSESİZLERİ SOĞUKTA BIRAKMAZ”
REKLAM ALANI
26.12.2021
A+
A-

ORDU VALİSİ TUNCAY SONEL `DEN BİR ÖRNEK DAVRANIŞ DAHA “DEVLETİMİZ KİMSESİZLERİ SOĞUKTA BIRAKMAZ”

Ordu Valisi Tuncay Sonel, Her gittiği yerde ilklere imza atmaya devam ediyor. Bu Soğuk karlı kış Günlerinde ve Geçen Üniversitede okumak için Ordu iline gelen öğrencilere yapmış olduğu örnek davranıştan dolayı bugün yine ilklere imza atmaya devam ediyor bu soğuk karlı kış Gününde dışarda kalan kimsesizlerin sesi olmaya ve devletin şefkatini ve merhametini göstererek örnek davranış göstermiştir. Bizde Örnek Vali  Ordu Valimiz Sayın Tuncay Sonel `e teşekkür ediyoruz.

Bir bir veya daha fazla kişi ve ayakta duran insanlar görseli olabilir

 

Ordu Valisi Tuncay Sonel, Ordu Valiliği, soğuk kış akşamlarında kalacak yer bulamayan garip ve kimsesizlere Devletin şefkatini ve merhametini göstermeye devam ediyor.

Bir 2 kişi, ayakta duran insanlar ve iç mekan görseli olabilir

Ordu Valisi Tuncay Sonel:

  1. Geçen yıl olduğu gibi bu yıl da şehir merkezinde anlaştığımız otelde;

Soğuk, karlı kış günlerinde kalacak yer bulamayan (dün gece 16) vatandaşlarımızı misafir ederek, onlara kahvaltı ve yemeklerini vererek kendilerine Devletimizin şefkatini göstermeye gayret ediyoruz.🇹🇷 #Ordu

  1. Geçen Eylül’de de üni. okumak için şehrimize gelen fakat yurt çıkmayan, yurt yerleştirmede yedekte olan ya da ev bulamayan 480üni.öğrencimizi hayırsever iş insanı dostlarımızın da katkısını alarak anlaştığımız otellerde sorunları çözülünceye kadar 2 ay misafir etmiştik.🇹🇷 #Ordu

Bir yatak odası görseli olabilir

Ordu Valisi Tuncay Sonel, Altınordu ilçemizde geçen yıl olduğu gibi bu yıl da anlaşılan bir otelde, soğukta bir Vatandaşımızın dahi sokakta beton ve kartonlar üzerinde kalmaması gerektiğini belirterek, barınma sıkıntısı çeken garip ve kimsesizlerin otelde misafir edildiğini ve onlara kıyafet, kahvaltı ve yemek desteği verildiğini söyledi.

Bir mobilya ve yatak odası görseli olabilir

Geçen yılki uygulamayı bu yıl da devam ettirdiklerini belirten Ordu Valisi Tuncay Sonel, beraberinde il Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Levent Özsoy ile birlikte şimdilik 16 vatandaşımızın kaldığı otele giderek, onları ziyaret etti.

Bir 3 kişi ve ayakta duran insanlar görseli olabilir

Ordu Valisi Tuncay Sonel, İl ve ilçelerimizde Kış akşamları da zorda ve dışarıda kalan vatandaşlarımız olursa anlaştığımız bu otele gelerek, bu sıcacık ortamda devletimizin şefkatini göreceklerdir” dedi.

Bir 2 kişi, oturan insanlar, ayakta duran insanlar ve iç mekan görseli olabilir

Otelde kalan vatandaşlar ise “Allah devletimize zeval vermesin. Örnek Vali Ordu Valisi Tuncay Sonel`  e teşekkür ettiler. Ayrıca Bizlere emeği geçen herkese teşekkür ederiz. Burada rahatız. Yemeğimizi alıyoruz. Sıcak yerde yatıyoruz” diyerek, duygulu anılarını anlattılar.

ABDULLAH YİĞİT-ORDU

Bir 2 kişi ve ayakta duran insanlar görseli olabilir

REKLAM ALANI