Galatasaray ile sözleşmesi sonra eren Yuto Nagatomo, Türkiye’den ayrıldı.
Ayrılırken havaalanında son röportajını TRT SPOR’a veren Japon futbolcu, “Burada olmak beni inanılmaz onurlandırdı. Çok başarılı güzel seneler geçirdim. Şu anda çok mutluyum ama bir yandan da Türkiye’ye veda ettiğim için içim buruk. Türk insanını çok sevdik. Bu ülkeyi çok sevdik. Ayrılırken de hüzünlüyüm tabii ki. Fatih Terim’e, başkanımıza, taraftarlarımıza ve çalışanlarımıza çok teşekkür ediyorum.” dedi.
“Antrenmandan önce kendi kendime söz vermiştim, ‘güçlü olmam gerekiyor’ dedim. Ancak o anda 2.5 senede yaşadığım anlar aklıma geldi ve Fatih Terim’in sözleri beni çok onore etti ve ağlamama sözümü tutamadım. Ağladım ve yapacak bir şey yok.”
Nagatomo, geleceği ile ilgili ise, “Japonya’da menajerimle görüşeceğim. Kendimi iyi hissediyorum. Devam edeceğim. Ama nerede olacağı henüz belli değil.” ifadesini kullandı.
Kaynak: TRT SPOR
Son Güncelleme: 04 Temmuz 2020 | Etiketler: 'den ayrıldı, AYRILMA, FUTBOLCU, Galatasaray, HABER, JAPONYA, SPOR, TÜRKİYE, Yuto Nagatomo
Siyaset Bilimci Ülker Piriyeva: Türkiye’nin 15 Temmuz Destanı: Millet İradesinin Sarsılmaz Gücü – ÖZEL
“Kutsal Göller Bölgesi” sergisi, Veliky Novgorod’daki Birleşik Rusya kamu destek merkezinde açıldı
İlham Aliyev adına Slovakya Cumhurbaşkanı onuruna Hankendi’de resmi bir akşam yemeği verildi
İlham Əliyevin adından Xankəndidə Slovakiya Prezidentinin şərəfinə rəsmi nahar verilib
Okullar, hastaneler ve toplum merkezleri: Birleşik Rusya aktivistleri, 2021 Halk Programı kapsamındaki yerlerdeki ilerlemeyi takip ediyor
Школы, больницы, ДК: активисты «Единой России» контролируют ход работ на объектах Народной программы-2021