Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

M. TÜRKİ GÜNDOĞAN `DAN 24 TEMMUZ GAZETECİLER VE BASIN BAYRAMI MESAJI

M. TÜRKİ GÜNDOĞAN `DAN 24 TEMMUZ GAZETECİLER VE BASIN BAYRAMI MESAJI
REKLAM ALANI
23.07.2024
A+
A-

Harran İlçesinde Kanaat önderi ve AK Parti Harran İlçe Başkan Yardımcısı M. Türki Gündoğan, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Ak Parti Harran İlçe Başkan Yardımcısı M. Türki Gündoğan, mesajında şu ifadelere yer verdi;

Ülkemizde ve şehrimizde gazetecilik görevini hakkıyla ifa eden, her koşul ve zamanda bu sorumlulukla ülkemize hizmet eden tüm gazetecilerimizin ve basın mensuplarımızın 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı’nı tebrik ediyorum.

Demokratik kültürün ayrılmaz bir parçası olan çok sesli, etkin ve özgür bir medya ortamının varlığının öneminin anlaşılması noktasında 24 Temmuz önemli bir gündür.

Dezenformasyonun, yalan haberin kolaylıkla yayılabildiği günümüzde, toplumun haber alma hakkının korunması, kamuoyunda farkındalık oluşturulması noktasında ilkeli ve objektif medya çalışmalarına olan ihtiyaç her geçen gün daha da artmaktadır.

Kişilerin özel hayatlarına saygı, kişisel hak ve özgürlükleri çerçevesinde tarafsızlık ve şeffaflık ilkesini kendine şiar edinerek çalışmalarını yürüten gazeteciler ve basın mensuplarımız, kamu ve toplum vicdanının oluşması, halkımızın haber alma hakkının yerine getirilmesini sağlarken, kamu görevlilerinin işlerini de bir anlamda kolaylaştırmaktadır.

Meslek ahlakı ve gazetecilik ilkelerine bağlı kalarak büyük bir özveriyle ve fedakarlıkla görevlerini ifa eden tüm basın mensuplarının çalışma şartlarının iyileştirilmesi, emeklerinin karşılığını alabilmesi, kendilerini geliştirebildikleri bir medya ortamına kavuşmaları önemlidir.

24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı’nın basın mensuplarımızın taleplerinin gündeme gelmesi ve çözüme kavuşması noktasında bir vesile olmasını diliyor, ülkemizde ve şehrimizde göre yapan tüm gazetecilerimizin ve basın mensuplarımızın 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı’nı tebrik ediyorum.

M. TÜRKİ GÜNDOĞAN-KARAKÖPRÜ

REKLAM ALANI