Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Kitap 4. baskısıyla raflardaki yerini alarak bir rekora imza attı

Kitap 4. baskısıyla raflardaki yerini alarak bir rekora imza attı
REKLAM ALANI
29.09.2021
A+
A-

ÖZGÜR ARAS’IN YENİ KİTABI “BAZI AŞKLAR YENİK BAŞLAR” ART ARDA YENİ BASKILAR YAPIYOR.

İnkilap Kitabevi’nden geçtiğimiz hafta yayımlanan “Bazı Aşklar Yenik Başlar” kısa zaman içerisinde ilk üç baskısını tüketti.
Kitap 4. baskısıyla raflardaki yerini alarak bir rekora imza attı.

Meslek hayatında müzik, televizyon, eğlence ve sanat camiasında hatırı sayılır bir tecrübeye sahip olan ve pek çok ünlü ismin iletişim danışmanlığını yapıp, yönettiği krizlerle sayısız başarılara imza atan; yazdığı kitaplar, İstanbul gece hayatına kazandırdığı mekânlar, ses getiren sosyal sorumluluk kampanyaları ve aldığı sayısız ödülle adından sıkça söz ettiren ünlü iletişim danışmanı , yazar Özgür Aras’ın geçtiğimiz hafta İnkılâp Kitabevi tarafından yayımlanan 12’nci kitabı “Bazı Aşklar Yenik Başlar” a okurlar yoğun ilgi gösterdi. Kitap, hafta sonu birçok online kitap satan sitelerde tükenerek 4. baskısını yaptı.

Değersizlik duygusuyla baş etmeye çalışırken ilişkilerinde durmadan sınırları zorlayan Deniz’in öyküsüyle günümüzün dürüstlük, sadakat ve şefkatten uzak sözde aşklarını anlattığı romanında Aras’ın psikolojik öyküleri, ilmek ilmek işlediği karakterleri çok beğenildi.

Deniz ve Cansel, şiddetli kavgalarla süren ve her bitti dendiğinde tekrardan başlayan bağımlı bir ilişkinin iki kahramanı… Bir gün karakolluk olduklarında Deniz’in canına tak ediyor ve yolunu ayırıp gerçek aşkın peşine düşüyor. Hiç ummadığı bir anda Güneş doğuyor hayatına. Çok satan aşk romanlarının yazarı Güneş, ona şifa olmayı deniyor. Deniz’e değer veriyor, onu sevgisiyle sarıp sarmalıyor. Ancak alışık olduğundan çok daha büyük bir sevgiyle belki ilk kez gerçekten değer gören, bir nevi ezberi bozulan Deniz bu aşkı elleriyle yıkmaktan alamıyor kendini. İlk fırsatta yalanlar ve sadakatsizlikle bu “hak etmediği” mutluluktan kaçıp hep bildiği şeye, mutsuzluğa koşuyor.

“Bazı Aşklar Yenik Başlar”, satır aralarında kendinizi bulacağınız ve sonunda her şeye rağmen gerçek aşka inanacağınız sarsıcı bir roman.

Özgür Aras “Bazı Aşklar Yenik Başlar”ı satın almak için:

https://www.dr.com.tr/kitap/bazi-asklar-yenik-baslar/edebiyat/roman/turkiye-roman/urunno=0001939203001

 

REKLAM ALANI