Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

KENDİMİZİ VE YAŞAM ALANIMIZI KORUMAK

KENDİMİZİ VE YAŞAM ALANIMIZI KORUMAK
REKLAM ALANI
10.07.2021
A+
A-

KENDİMİZİ VE YAŞAM ALANIMIZI KORUMAK
Her insan manyetik alana sahiptir. Bu manyetik alana aura denir. Aura genellikle insan gözüyle görünmez. Fakat enerjisel olarak yüksek frekansta titreşen insanlar Aura renklerini görebilirler. Bazı fotoğraf teknikleri ile de aura görülebilir. Auralarımız birçok sebepten dolayı çizilebilir ve yırtılabilir. Güçlü olmayan bir aura bedendeki pozitif, işe yarayan enerjiyi dışarıya sızdırabilir ya da dışarıdaki negatif tüm enerjiyi sünger gibi kaçak noktalardan içeriye çekebilir. Bu durumda korunmak için birçok yöntem vardır.

•Korku, kaygı, endişe, evham…
Tüm bu olgular çok düşük frekanslarda titreşirler. Bu tür alt titreşimler çok düz ve direkt bir mantıkla tüm duygulardan daha hızlı ve çabuk yayılır. Aurayı güçsüzleştirir.

•Arınmak adına fiziksel, psikolojik ve de tinsel birçok durumu göz önünde bulundurmak çok önemli.

•Sabah’ın enerjisini özellikle dikkate alın.
Sabah saatleri günün en taze ve en hafif saatleridir.
Erken kalkıp evinizi havalandırın.
Hakikat namına, kalbinizi ışık ile şifalandırın, gönülden niyet edin.

•Affedin. Kişileri, yaşananları unutup başka bir motivasyona geçiş yapın.
Geçmişin gereksiz yüklerinden uzaklaşın. Bunlar vücudunuza yapışan parazitler gibidir. Göremezsiniz fakat zararı çok büyüktür.

•Takıntılarınızla yüzleşin ve kendinize karşı dürüst olun.
Kendinizi kandırmanız hayatınızdaki kör düğümlerin müsebbibidir.
Önce kendinize karşı dürüst olun. Yanlış / doğru tüm hallerinizle…

•Gelişiminize katkı sağlayacak kişiler ile bir araya gelin.
Sizi sadece onaylayan ve sizinle aynı mental seviyede olan kişiler, sizi içsel hantallığa sürükleyebilir. Farklı bakış açılarını değerlendirmek oldukça mühim.

•Yaşam alanınızı temizleyin.
Tozları almak, çamaşırları yıkamak, eşyaların yerini değiştirip enerjiyi doğru yönlendirmek, akışı hafifletip hızlandıracaktır. Çekmece ve dolaplardaki gereksiz eşyaları ayıklayın.
Zira çekmece ve dolaplar, zihnin yaşam alanı içindeki en somut yansımalarıdır.
İşinize yaramayan, uzun zamandır giymediğiniz kıyafetleri ihtiyacı olanlar ile paylaşın.
Bunu ilahi denge adına yapın. Sadeleşmekten korkmayın.

•Sıklıkla tuzlu su banyosu yapın (siyah tuz, kaya tuzu, himalaya tuzu olabilir). Ya da duştan sonra bir kova sirkeli suyu başınızdan aşağıya dökebilirsiniz. Bu sizin negatif enerjilerden arındıracak, auranızı güçlendirecektir.

•Mumlar yakın. Ateş bolluğu, bereketi, pişmiş aşı, sıcaklığı, hareket enerjisini betimler.
Bu minvalde diğer tüm elementleri de denge ile hayatınızda aktive edin. Kavga olan ortamda bir mum yakın negatif enerjiyi dağıtacaktır.

•Topraklanın, çıplak ayakla toprağa basın, ağaçlara sarılın içsen anlamdaki negatifliğinizi alacaktır.

•Üzerlik (nazar otu), adaçayı, misk, amber ile evinizi tütsüleyebilirsiniz.

•Felak süresini bir oturuşta bitirmek kaydı ile 210 defa okuyabilirsiniz. Ondan sonraki günler günde 7 defa okumanız güçlü koruma alanına sahip olmanızı sağlayacaktır.

•Esma-ül Hüsna olarak “EL KUDDUS 170” okuyabilirsiniz. Her türlü arı/saf kalmanızı sağlayacaktır. Benim ve bütünün en yüksek hayrına. Kaynak belirterek paylaşabilirsiniz.

Okült Astrolog Nazan Gönültaş

REKLAM ALANI