Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

İRANLI İŞ ADAMI HOSSEİN DADASHZADEH`DAN BAŞ SAĞLIĞI MESAJI

İRANLI İŞ ADAMI HOSSEİN DADASHZADEH`DAN BAŞ SAĞLIĞI MESAJI
REKLAM ALANI
30.05.2024
A+
A-

İRANLI İŞ ADAMI HOSSEİN DADASHZADEH`DAN BAŞ SAĞLIĞI MESAJI

Dünyanın Sayılı Büyük Başarılı İranlı işadamı Hossein Dadashzadeh, İran İslam Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Sn. Seyyid İbrahim Raisi, Dışişleri Bakanı Sn. Hüseyin Amir Abdullahian,Tebriz İmam Cuması Ayatullah Al ehaşım , Tebriz Valisi Dr. Malek Rahmati , Cumhurbaşkanı Muhafızı Serdar Seyyid Mahdi Musavi , Serheng Seyyid Tahir Mustafavi ve Serheng Muhsin Derya Nuş ve Sergord Behruz Gedimi ve beraberindekilerin helikopter kazasında şehit olmaları nedeniyle baş sağlığı mesajı yayınladı.

Açıklama yok.

 

 

Türkiye`de yaşayan Başarılı İranlı iş insanı Hossein Dadashzadeh Başsağlığı nedeniyle şu ifadelere yer verdi;

Açıklama yok.

 

CUMHURBAŞKANIMIZ SN. SEYYİD İBRAHİM RAİSİ`nin Ülkemizin başarılı bir Cumhurbaşkanı idi Ülkemize büyük hizmetleri olmuştur. Halka değer veren bir insandı. Halkın Sıkıntısını Çözmeye çalışan ve kendisini halkın içinden bilen bir insandı . Her zaman Müslümanların sesi ve kulağı idi. İslama hizmet eden bir Cumhurbaşkanımız idi. İslam Birliğinin her zaman beraber hareket etmesini temenni ederdi. Her zaman İranlı bir iş adamı olarak Cumhurbaşkanımız ticaret ile ilgili sıkıntıları çözmeye çalışıyordu ve Ticarete çok değer veren bir cumhurbaşkanımızın kaybetmesine derinden çok üzüldük. Özgünüz hatıraları her zaman kalbimizde kalacak. Allah Rahmet Eylesin Mekanı Cennet olsun.

Açıklama yok.

DIŞİŞLERİ BAKANIMIZ SN. HÜSEYİN AMİR ABDULLAHİAN Çok başarılı ve değerli bir insan halkın sevgisini kazanmış dünya da hangi ülkeye giderse İranlıların sevgisi ile karşılan birisi ve her zaman tepeden bakmayan halkın içinde olan Ülkesinin menfaatleri için ne gerekiyorsa onu yapan bir değerli Dışişleri Bakanımız Sn. Hüseyin Amir Abdullahian kaybetmemiz bizleri üzmüştür. Allah Rahmet eylesin mekanı cennet olsun .

Açıklama yok.

TEBRİZ İMAM CUMASI AYATULLAH AL EHAŞIM Tebriz Şehrinin ve Doğu Azerbaycan Bölgesinin sevilen sayılan Ayatullah Al ehaşım `in vefat etmesi bizleri derinden üzmüştür. Ayatullah Al ehaşım Çok değerli bir insandı. Her kese değer veriyordu ve herkes yanına gidiyordu sıkıntısını anlatmak için gerçekten üzülüyordu ve onu halletmeye çalışıyordu. Gerçekten bir halk insanı idi. Allah Rahmet Eylesin mekanı cennet olsun.

Açıklama yok.

TEBRİZ VALİSİ DR. MALEK RAHMATİ Genç ve değerli valimiz herkesin derdinin peşinde giden ve Tebriz ve Doğu Azerbaycan Bölgesinin gelişmesine ve büyümesine büyük hizmetler vermiş her zaman makam kapısını halka açmış. İşi gücü halkına hizmet etmek olan bir devlet adamının kaybetmenin üzüntüsü içindeyiz . Allah Rahmet Eylesin mekanı cennet olsun.

helikopter kazasında Hizmet Şehitlerimiz Cumhurbaşkanı Muhafızı Serdar Seyyid Mahdi Musavi , Serheng Seyyid Tahir Mustafavi ve Serheng Muhsin Derya Nuş ve Sergord Behruz Gedimi`ninde Allah Rahmet eylesin Mekanları cennet olsun.

Açıklama yok.

İRANLI İŞ ADAMI HOSSEİN DADASHZADEH HİZMET ŞEHİTLERİ TAZİYESİ İÇİN TEŞEKKÜR MESAJI

Hizmet Şehitlerimiz için helikopter kazasında şehit olmaları nedeniyle Bizleri Arayan Milletvekilleri, Belediye Başkanları ve İş Adamlarına bizim açımızı paylaştıkları için ve taziye ile baş sağlığı diledikleri için Çok teşekkür ediyorum. Çünkü İran ve Türkiye Yüzlerce yıldır kardeş ve aynı kültürü yaşayan iki kardeş milletiz. Çünkü biz İRAN ve TÜRKİYE bu coğrafyada yaşayan iki kardeş ülke olarak her zaman birbirimizin yanında olmuşuz. Kardeşliğimiz daim olsun yeniden acımızı paylaşan herkese teşekkür ederim. Hizmet Şehitlerimizin Mekanları cennet olsun.

Abdullah YİĞİT-TÜRKİYE

REKLAM ALANI