Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

HADİ ÖZTOP `TAN 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI MESAJI

HADİ ÖZTOP `TAN 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI MESAJI
REKLAM ALANI
24.10.2023
A+
A-

HADİ ÖZTOP `TAN 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI MESAJI

HADİ ÖZTOP- VİRANŞEHİR

Anda Kardeşe Vefa Derneği Şanlıurfa Temsilcisi Hadi Öztop, Cumhuriyetimizin kuruluşun 100’üncü kuruluş yıldönümü nedeniyle bir kutlama mesajı yayınladı.

 

Anda Kardeşe Vefa Derneği Şanlıurfa Temsilcisi Hadi Öztop, mesajında şu ifadelere yer verdi;

Cumhuriyetimizin, Türkiye Büyük Millet Meclisi tarafından ilan edilişinin 96. Yıldönümünü milli birlik ve beraberlik içinde hep beraber kutlamanın gurur ve mutluluğunu yaşıyoruz.

Cumhuriyet; bir Milletin her türlü imkânsızlığa rağmen vatan sevgisi, hürriyet ve istiklal aşkıyla bağımsızlığına kavuşabilmek için inanç ve kararlılıkla giriştiği milli mücadelenin ardından elde etmiş olduğu büyük bir zaferin sonucudur.

Tarihte eşine az rastlanan kahramanlık destanıyla İstiklaline ve istikbaline sahip çıkan Aziz Milletimiz geçmişte olduğu gibi günümüzde de birlik ve beraberliğini koruyarak birbirine daha sıkı bağlarla bağlanmış ve kenetlenmesini bilmiştir.

Cumhuriyetimizin kurulduğu 29 Ekim 1923 yılından itibaren geçen 100 yılda Türkiye Cumhuriyeti, büyüyen ekonomisi, sağlık, eğitim, bilim, kültür alanındaki atılımları ve güçlü demokrasisiyle dünyanın yükselen güçlü ülkeleri arasındaki yerini almış, önemli mesafeler kat etmiştir.

Türkiye Cumhuriyeti bundan sonra da önünde uzanan aydınlık yolda emin adımlarla ilerlemeye devam edecek, yarınlara umutla yürüyecektir.

Bu duygu ve düşüncelerle; Cumhuriyetimizin kurucusu başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, bu toprakları bize vatan kılan aziz şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi minnet ve şükranla anıyor, Cumhuriyetimizin 100. kuruluş yıldönümünü kutluyorum.

REKLAM ALANI