ABDULLAH YİĞİT-ŞANLIURFA
Viranşehir’de yeni açılan Denetimli Serbestlik Müdürlüğü ile Viranşehir Belediyesi ile Viranşehir Cumhuriyet Başsavcılığı arasında “Denetimli Serbestlik” kapsamında kamu yararına işlerde çalışma cezası alan hükümlülerin ücretsiz çalıştırılmasını öngören protokol imzalandı.
Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci ile Viranşehir Cumhuriyet Başsavcısı Hikmet Semiz arasında imzalanan protokol ile ilçede hükümlü ücretsiz olarak çalışacak. Yapılan işbirliği protokolü kapsamında hükümlüler,Viranşehir Belediyesi bünyesindeki birimlerde bireysel olarak temizlik ve ofis işlerinde çalışacak. Hükümlüler ayrıca gurup halinde mesire alanlarının temizliği, park ve bahçe yapım onarım işlerinde de görev alacak.
Viranşehir Adliye Sarayı’nda düzenlenen imza protokolü sırasında konuşan Başkan Salih Ekinci “Denetimli serbestlik kapsamında kamu yararına çalışma zorunluluğu verilen hükümlüler hem topluma olan borçlarını ödeyecek hem de rehabilite olup topluma kazandırılacak. Hükümlülerin eğitimi ve iyileştirilmesine yönelik faaliyetler ve meslek edinmeleri konusunda hazırlanacak projelere destek veriyoruz” diye konuştu.
Son Güncelleme: 11 Eylül 2020 | Etiketler: Cumhuriyet Başsavcılığı ile protokol imzalandı, DÜNYA, google, gündem, HABER, SALİH EKİNCİ, ŞANLIURFA, son dakika, Viranşehir Belediye Başkanı SALİH Ekinci, VİRANŞEHİR BELEDİYESİ
По инициативе «Единой России» из федерального бюджета выделены дополнительные средства на капремонт общежитий аграрных вузов
Евгений Поддубный: Недружественные действия Google показывают, как для России важен технологический суверенитет
Birleşik Rusya Halk Programı 2021 kapsamında Donetsk’te bir Çocuk Travmatolojisi Yetkinlik Merkezi açıldı
OSMANLI ÜLKÜ HAREKETİ FEDERASYONU TEŞKİLAT BAŞKANI MUSA APAYDIN`DAN 24 TEMMUZ GAZETECİLER VE BASIN BAYRAMI MESAJI
MEHMET TÜRKİ GÜNDOĞAN `DAN 24 TEMMUZ GAZETECİLER VE BASIN BAYRAMI MESAJI
HASAN EYYÜPOĞLU`NDAN 24 TEMMUZ GAZETECİLER VE BASIN BAYRAMI MESAJI