Cumhurbaşkanı Ersin Tatar ve eşi Sibel Tatar, halkla bayramlaştı

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar ve eşi Sibel Tatar, halkla bayramlaştı
MOBİL REKLAM ALANI
22.04.2023
A+
A-

 

 

 

 

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar ve eşi Sibel Tatar, halkla bayramlaştı

2023
“Bayramlar kucaklaşma ve küskünlükleri geride bırakma günüdür. Mübarek Ramazan Bayramı’nın hayırlara vesile olmasını diliyorum”

facebook sharing buttontwitter sharing buttonlinkedin sharing buttonwhatsapp sharing buttonprint sharing button

Fotoğraflar

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar ve eşi Sibel Tatar, Ramazan Bayramı’nın birinci gününde Cumhurbaşkanlığı’nda düzenlenen resepsiyonda personel ve halkla bayramlaştı.

Bayramlaşmaya, Cumhuriyet Meclisi Başkanı Zorlu Töre, Başbakan Ünal Üstel, Yüksek Mahkeme Başkanı Narin Ferdi Şefik, TC Lefkoşa Büyükelçisi Metin Feyzioğlu, devlet ve hükümet yetkilileri, üst düzey askeri yetkililer, bakanlar, milletvekilleri, diplomatlar, kurum, kuruluş, sivil toplum örgütlerinden başkan ve temsilcileriyle vatandaşlar katıldı.

Tebrik kabulünün ardından Cumhurbaşkanlığı’nın bahçesindeki resepsiyona geçen Cumhurbaşkanı Ersin Tatar ve eşi Sibel Tatar, konuklarla sohbet etti.
Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, bayramlaşma öncesinde basına yaptığı açıklamada, 6 Şubat’ta Türkiye’de meydana gelen asrın felaketi nedeniyle bu yıl Ramazan Bayramı’nın buruk kutlandığını ifade ederek depremde hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yaslı ailelerinde de bir kez daha sabır ve başsağlığı diledi.

 

 

 

Yaşanan acının her zaman yüreklerde olacağını ifade eden Cumhurbaşkanı Tatar, depremde hayatını kaybeden şampiyon meleklerin adlarının yaşatılması için her zaman ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.
Bayramların kucaklaşma, kırgınlıkları ve küslükleri geride bırakma günü olduğunu vurgulayan Cumhurbaşkanı Tatar, Ramazan Bayramı’nın hayırlara vesile olmasını temenni etti.

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti ve Türkiye Cumhuriyeti’nin kardeşlik bağlarına değinen Cumhurbaşkanı Tatar, Türkiye Cumhuriyeti’nin her zaman KKTC’nin yanında olduğunu ve olmaya devam edeceğini kaydetti.
Karadeniz gazının pazara taşınması konusunda Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın söylemlerini değerlendiren Cumhurbaşkanı Tatar, bunun çok önemli bir gelişme olduğunu vurguladı.
Cumhurbaşkanı Tatar, benzer keşiflerin Mavi Vatan’da da yapılması temennisinde bulunarak gençlere, KKTC’ye güvenme ve sahip çıkma çağrısı yaptı.

Dosya Adı

kaynak:https://kktcb.org/tr/cumhurbaskani-ersin-tatar-ve-esi-sibel-tatar-halkla-bayramlasti-10947

 

 

 

MOBİL REKLAM ALANI