Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Ulusal Turunçgil Konseyi başkan vekili ve beraberindekileri kabul etti

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Ulusal Turunçgil Konseyi başkan vekili ve beraberindekileri kabul etti
REKLAM ALANI
15.10.2022
A+
A-

 

 

 

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Ulusal Turunçgil Konseyi başkan vekili ve beraberindekileri kabul etti

 

“Sürekli değişen teknolojik gelişmeler, gerçekleşen kongreler ve çalışmalar, verimliliğin artırılması açısından büyük öneme sahiptir”

 

facebook sharing buttontwitter sharing buttonlinkedin sharing buttonwhatsapp sharing button

 

 

 

 

 

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Ulusal Turunçgil Konseyi Başkan Vekili ve ISC Başkanı Kemal Kaçmaz, Ulusal Turunçgil Konseyi Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Ateş ve beraberindekileri kabul ederek görüştü.

Kabuldeki konuşmasına, kendisine yapılan ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti ifade ederek başlayan Cumhurbaşkanı Tatar, turunçgillerin ülke ekonomisine önemli katkı sağladığını belirtti.
Cumhurbaşkanı Tatar, sözlerini şöyle sürdürdü;
“Bizim için, sizinle iş birliği içerisinde başarılarınızı paylaşabilmek büyük bir kazanımdır. KKTC’ye gösterdiğiniz ilgi ve yakınlıktan dolayı size teşekkür ederim. Maliye Bakanı olarak görev yaptığım dönemde, bölgenizdeki ihracatçı birliklerini ziyarette bulunmuştum. O zamandan sonra bu bağlar daha da pekişti. Türkiye Cumhuriyeti’nin dünya ile var olan ilişkilerinden bizim de faydalanmamız, bizim için büyük bir kazanımdır. Biz aynı bölgenin soydaşlarıyız. Sürekli değişen teknolojik gelişmelerden faydalanabilmek, görüş alışverişinde bulunabilmek gerekir. Yapılacak olan kongreler ve çalışmalar, verimliliğin artırılması açısından da önem taşımaktadır. Dünya ile bağlantılarımızı, Türkiye Cumhuriyeti üzerinden kuruyoruz. Çeşitli pazarlara, ürünlerimizin ulaştırılmasında bize gösterdiğiniz destekten dolayı size teşekkürlerimi sunuyorum. Çalışmalarınızda başarılar dilerim.”

Dosya Adı

kaynak:https://kktcb.org/tr/cumhurbaskani-ersin-tatar-ulusal-turuncgil-konseyi-baskan-vekili-ve-beraberindekileri-10295

 

 

 

REKLAM ALANI