Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Sivil Savunma Teşkilatı Başkanlığı Lefke Bölge Müdürlüğü hizmet binasının açılışını gerçekleştirdi

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Sivil Savunma Teşkilatı Başkanlığı Lefke Bölge Müdürlüğü hizmet binasının açılışını gerçekleştirdi
REKLAM ALANI
23.01.2023
A+
A-

 

 

 

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Sivil Savunma Teşkilatı Başkanlığı Lefke Bölge Müdürlüğü hizmet binasının açılışını gerçekleştirdi

“Teknolojinin sunduğu imkânlarla Sivil Savunma Teşkilatı Başkanlığı son yıllarda gücüne güç kattı”

 

 

 

facebook sharing buttontwitter sharing buttonlinkedin sharing buttonwhatsapp sharing buttonprint sharing button

Fotoğraflar

 

 

 

 

 

 

 

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, yenilenen Sivil Savunma Teşkilatı Başkanlığı Lefke Bölge Müdürlüğü hizmet binasının açılışını gerçekleştirdi.

Törende yaptığı konuşmada, Lefke’de bulunmaktan mutluluk duyduğunu belirten Cumhurbaşkanı Tatar, Sivil Savunma Teşkilatı Başkanlığı Lefke Bölge Müdürlüğü hizmet binasının yapımında emeği geçen herkese teşekkür etti.
Sivil Savunma Teşkilatı Başkanlığı personelinin çalışmalarını takdirle izlediğini dile getiren Cumhurbaşkanı Tatar, kurumun disipliniyle birlikte KKTC’nin milli savunmasına yaptığı hizmetlerin çok önemli ve değerli olduğunu vurguladı.

Cumhurbaşkanı Tatar sel baskını, deprem, yangın gibi felaketlerde her zaman Sivil Savunma Teşkilatı Başkanlığı personelinin halkın yanında olduğunu belirterek küresel ısınmayla birlikte ülkede daha sık orman yangınlarıyla karşı karşıya kalındığını ifade edip bu gibi felaketlere karşı hazırlıklı olmak gerektiğini ifade etti.
Ülkedeki her yangında Orman Dairesi, sivil savunma, itfaiye personelleri ile sivil toplumun ve halkın olay yerinde olduğunu anlatan Cumhurbaşkanı Tatar, Sivil Savunma Teşkilatı Başkanlığı’nın, KKTC’nin milli savunmasında çok önemli bir yeri olduğunu vurguladı.

Sivil Savunma Teşkilatı Başkanlığı’nın daima halkın yanında olduğunu ifade eden Cumhurbaşkanı Tatar, son yıllarda teknolojinin sunduğu imkânlarla Sivil Savunma Teşkilatı Başkanlığı’nın gücüne güç kattığını dile getirdi.
Cumhurbaşkanı Tatar KKTC’nin, özellikle Türk Devletleri Teşkilatı’na gözlemci üye kabul edildikten sonra Doğu Akdeniz’de bir Türk devleti olarak Anavatan Türkiye’nin desteği ve Sivil Savunma Teşkilatı Başkanlığı’nın ortaya koyduğu iradeyle daha güçlü bir KKTC’ye hizmet edildiğini vurguladı.

Sivil Savunma Teşkilatı başkan ve personeline teşekkür eden Cumhurbaşkanı Tatar, yenilenen yeni binanın Lefke’ye hayırlı olmasını temenni etti.

Dosya Adı

kaynak:https://kktcb.org/tr/cumhurbaskani-ersin-tatar-sivil-savunma-teskilati-baskanligi-lefke-bolge-mudurlugu-10623

 

 

REKLAM ALANI