Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Caveman” karakterinin yaratıcısı Türk dünya çizeri Tayyar Özkan

Caveman” karakterinin yaratıcısı Türk dünya çizeri Tayyar Özkan
REKLAM ALANI
18.11.2021
A+
A-

Türk dünya çizeri Tayyar Özkan “The Age Of The Caveman 2” ile Avrupa satış rekoru kırdı!

“Caveman” karakterinin yaratıcısı Türk dünya çizeri Tayyar Özkan, tüm dünyada aynı anda satışa sunulan uluslararası dile sahip “The Age Of The Caveman 2” adlı kitabının ikincisi ile Avrupa satış rekoru kırdı.

Dünyanın en ünlü çizerlerini bünyesinde barındıran İngiltere menşeili Markosia Yayınevi’nden çıkan ve Eylül ayında dünya kitapçılarındaki raflarda yerini alan “The Age Of The Caveman 2”, ilk ayında Avrupa’da bugüne kadar satışa çıkan yazısız anlatıma dayalı global dil kullanan çizgisel yayınlar arasında satış rakamıyla ilk sıraya oturdu.

Robotik yaşam ile ilkel yaşamın harmanlandığı “The Age Of The Caveman 2”, okurlarını tıpkı “Simpsonlar” çizgi filminde olduğu gibi gelecekte olacak olaylardan haberdar ediyor.

Ünlü çizer Tayyar Özkan, yazar ve karikatürist Joker Abdul’un Youtube kanalı için gerçekleştirdiği 1 saatlik söyleşide, “Teknoloji ile sanatı harmanlamanın kaçınılmaz olduğuna, Q Kuşağı’nın dünyayı devrim niteliğinde değiştireceğine, insanların içindeki şiddet dürtüsünün Cyborg-İnsan sentezi ile azalacağına” da değindi.

“The Age Of The Caveman” serisinin 1. ve 2. kitabı, kitabın yayınevine ait www.markosia.com web sitesi üzerinden de online olarak satın alınabiliyor.

YAKIN GELECEĞE IŞIK TUTAN SÖYLEŞİYE AİT VİDEO LİNKİ: https://youtu.be/OilAEtZY744

REKLAM ALANI