Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

“Birleşik Rusya”, “Kadın Siyaset Okulu”nun yeni sezonunu başlattı

“Birleşik Rusya”, “Kadın Siyaset Okulu”nun yeni sezonunu başlattı
REKLAM ALANI
20.05.2024
A+
A-

“Birleşik Rusya”, “Kadın Siyaset Okulu”nun yeni sezonunu başlattı

2024

Çevrimiçi eğitim oturumunun ilk aşamasına binden fazla kişi katıldı
Eğitim, Birleşik Rusya Yüksek Parti Okulu’nun rehberliğinde gerçekleşiyor. Dinleyiciler arasında ön oylama adayları, PolitStart projesi katılımcıları ve Birleşik Rusya Kadın Hareketi parti projesi yer alıyor.

“Ders programında güncel sosyoloji ve politik teknoloji trendleri, toplumun siyasette kadın imajı yönündeki talepleri yer alıyor. Devlet Duması milletvekili “Birleşik Rusya Kadın Hareketi” parti projesinin koordinatörü Natalia Poluyanova, katılımcılara bir izleyici kitlesiyle nasıl çalışacakları ve müzakere teknikleri öğretilecek ve danışmanlar ve avukatlarla pratik vakaları analiz edecekler” dedi .

“Kadın Siyaset Okulu”nun daimi uzmanları, INSOMAR Viktor Poturemsky’nin siyasi analiz direktörü , Minchenko Consulting holding Evgenia Stulova’nın genel müdürü ve RASO Evgeniy Minchenko’nun başkanıydı .

Evgenia Stulova, “Birleşik Rusya’nın ülkede yürüttüğü eğitimin bu ölçekte ve pratik boyutta hiçbir benzeri yok” diye vurguladı .

Bir sonraki ders 23 Mayıs’ta gerçekleşecek. Konuşmacıların dersleri Yüksek Parti Okulunun portalında yayınlanacak, burada seminer katılımcıları sınava girecek ve ardından kursu tamamladıklarına dair elektronik bir sertifika alacaklar.

Siyaset okulunun ana oturumları ön oylama sonuçlarına göre Haziran ayından Seçim Gününe kadar devam edecek. Program mevcut alanlarda Yüksek Meslek Okulu ile ortaklaşa oluşturulacaktır.

Hoparlör
Poluyanova Natalya Vladimirovna
Poluyanova Natalya Vladimirovna
Federal parti projesi “Birleşik Rusya Kadın Hareketi” koordinatörü, Rusya Federasyonu Federal Meclisi Devlet Duması milletvekili
#Birleşik Rusya Kadın Hareketi
#partiprojeleri
#Poluyanova
#VPS
#bölgeler
#öğrenme
#Siyasi başlangıç
Kamu resepsiyonu
Bir istek oluştur

kaynak:https://er.ru/activity/news/edinaya-rossiya-zapustila-novyj-sezon-zhenskoj-politshkoly

 

REKLAM ALANI