Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Birleşik Rusya Kadın Hareketi’nin desteğiyle Ufa’da “Kadın Mutluluğu Bölgesi” Açık Akademi forumu düzenlendi

Birleşik Rusya Kadın Hareketi’nin desteğiyle Ufa’da “Kadın Mutluluğu Bölgesi” Açık Akademi forumu düzenlendi
REKLAM ALANI
20.05.2024
A+
A-

Birleşik Rusya Kadın Hareketi’nin desteğiyle Ufa’da “Kadın Mutluluğu Bölgesi” Açık Akademi forumu düzenlendi

2024

Bunun bir parçası olarak bir yuvarlak masa toplantısı ve parti projesi aktivistlerinin bir toplantısı düzenlendi
Katılımcılar, kadınların ekonomi ve politikadaki rolünü, Kuzey Askeri Bölge’deki katılımcılara yardım etmeye yönelik insani misyonu, kadın sağlığının korunmasını ve aile değerlerinin desteklenmesini tartıştılar ve ” Birleşik Rusya Kadın Hareketi” nin gelişimine yönelik beklentilerin ana hatlarını çizdiler. ” bölgede.

Bölge başkanının eşi Karine Khabirova’nın himayesinde hayata geçirilen proje, bölgenin en aktif kadınlarını forumda bir araya getirdi.

Parti Genel Konseyi Sekreter Yardımcısı ve parti projesinin kamu konseyinin eş başkanı Daria Lantratova, bir video mesajında, birçokları için hareketin kendini gerçekleştirme ve hayata geçirme için bir fırlatma rampası haline geldiğini vurguladı. önemli girişimler.

“Aynı zamanda sadece yeni fırsatlar sağlamakla kalmıyoruz, aynı zamanda kadınlara tüm tezahürleriyle benzersiz bir destek ekosistemi yaratıyoruz. Birisinin bizim için konforlu bir yaşam yaratmasını beklemek doğamızda yok. Sorumluluk alıp, kendi geleceğimizi ve ülkemizin geleceğini şekillendiriyoruz. Bunu başarabileceğimize inanıyorum” dedi.

Parti projesinin federal koordinatörü Devlet Duması milletvekili Natalia Poluyanova, parti projesinin kadın siyaseti de dahil olmak üzere benzer düşünen kadınlara yönelik karşılıklı destek, birleşme ve destek için kamuya açık bir platform olduğunu belirtti.

“Kadın gündemindeki trendleri ve bölgelerdeki çarpıcı pratik vakaları konuştuğumuz Kadın Siyaset Okulu’nun yeni sezonunu başlattık. Kadınların siyasi kariyer oluşturmalarına yardımcı oluyor, girişimlerini destekliyor ve girişimlerine vektörler kazandırıyoruz. Parti projemizin yadsınamaz avantajı her zaman birbirimizi desteklememiz ve güçlerimizi birleştirerek birlikte çalışmamızdır” diye vurguladı.

Ayrıca Natalia Poluyanova, cumhuriyetin seçkin kadınlarına ve sağlıklı bir toplumun gelişmesine katkıda bulunanlara teşekkür mektupları verdi. Buna karşılık partinin bölgesel yürütme komitesi başkanı Ruslan Nasretdinov, “Birleşik Rusya Kadın Hareketi” parti projesinin ülke çapında birkaç yüz kadını kapsadığını hatırlattı.

“Her yaştan ve meslekten temsilciler, erkeklere destek olmak ve onlara yeni başarılar için güç vermek amacıyla bir araya geldi. Bir kadına doğası gereği daha fazlası verilir – hem harika annelersiniz hem de ocağın koruyucularısınız, aynı zamanda nasıl empati kuracağınızı ve yaratacağınızı da biliyorsunuz. Siz olmadan savunmasız durumdayız ve bizi yeni başarılara motive ediyorsunuz” dedi.

Hoparlör
Lantratova Daria Sergeyevna
Lantratova Daria Sergeyevna
Parti Genel Konseyi Sekreter Yardımcısı, “Birleşik Rusya Kadın Hareketi” federal parti projesi Kamu Konseyi Eş Başkanı, Rusya Federasyonu Federal Meclisi Sosyal Politika Komitesi Federasyon Konseyi Başkan Vekili
#Başkurdistan Cumhuriyeti
#bölgeler
#partproje
#Birleşik Rusya Kadın Hareketi
#forum
#Lantratova
#Nasretdinov
#Poluyanova
Kamu resepsiyonu
Bir istek oluştur

kaynak:https://er.ru/activity/news/pri-podderzhke-zhenskogo-dvizheniya-edinoj-rossii-v-ufe-sostoyalsya-forum-otkrytoj-akademii-territoriya-zhenskogo-schastya

 

REKLAM ALANI