Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Birleşik Rusya, Çelyabinsk’te Tüm Rusya’nın “Temiz Havayı Seçin” kampanyası kapsamında bir spor festivali düzenledi.

Birleşik Rusya, Çelyabinsk’te Tüm Rusya’nın “Temiz Havayı Seçin” kampanyası kapsamında bir spor festivali düzenledi.
REKLAM ALANI
28.05.2024
A+
A-

Birleşik Rusya, Çelyabinsk’te Tüm Rusya’nın “Temiz Havayı Seçin” kampanyası kapsamında bir spor festivali düzenledi.

2024

Etkinlikler, “Temiz Ülke” ve “Genel Temizlik 74″ parti projelerinin yanı sıra bölgesel Ekoloji Bakanlığı’nın desteğiyle gerçekleşti.
Ana yarışma alanı I.V. anıtının yakınındaki Bilim Meydanıydı. Kurchatov ve Çelyabinsk şehir ormanının topraklarında 3 km’lik toplu bir yarış düzenlendi.

Daha başlamadan önce, yarış katılımcılarına, Olimpiyat şampiyonu, Dünya Şampiyonası’nın galibi ve altı kez madalya sahibi, Avrupa Şampiyonası’nın üç kez kazananı ve iki kez madalya sahibi olan sporcuyla birlikte egzersiz yaparak canlılık ve iyi bir ruh hali verildi. Olga Fatkulina . Sürat patencilerine ısınmanın bir parçası olan egzersizleri de gösterdi.

“Biz spordan yanayız, gençlere doğru kültürel, sağlıklı ve sportif değerlerin aşılanması için varız. Kitlesel yarış için 250’den fazla katılımcı kaydoldu ve diğer yarışmalara tüm aileler katılıyor,” dedi Birleşik Rusya’nın bölgesel yürütme komitesi başkanı Vitaly Maslov .

Çelyabinsk Bölgesi Ekoloji Birinci Bakan Yardımcısı Igor Gilev’e göre geçen yıl Chelyabinsk ve Magnitogorsk eylemin önde gelen şehirleri arasındaydı.

“Güney Ural şehirlerimizde bisiklete binmeyi, koşmayı ve yürümeyi eğlence olarak giderek daha fazla seçen sakinlerimizin aktif sivil konumuna dikkat çekmek isterim. Bu, sağlıklı yaşam tarzının yaygınlaşması ve ekolojik alışkanlıkların oluşmasıdır” dedi.

Kitlesel yarışla eş zamanlı olarak çocuklu ailelerin katıldığı eğlenceli startlar, farklı yaş gruplarına yönelik yarışlar ve minikler için bisiklet sürüşü gerçekleştirildi. Çevre yarışmasına katılanlar Temiz Hava kampanyasının geçmişiyle ilgili soruları yanıtlamak zorundaydı. Çalışma aynı zamanda herkesin bir takım egzersizleri yapıp standardı karşılayabileceği, GTO standartlarını geçmeye yönelik bir platform tarafından da yürütüldü.

Etkinlik, sonuçların toplanması ve yarışta kazananların ödüllendirilmesiyle sona erdi.

Hoparlör
Maslov Vitaly Nikolayeviç
Maslov Vitaly Nikolayeviç
RPS Başkanlığı Üyesi, BİRLEŞİK RUSYA Partisi Bölgesel Yürütme Komitesi Başkanı
#Çelyabinsk bölgesi
#bölgeler
#Maslov
#Gilev
#partiprojeleri
#Bahar temizliği
#TemizÜlke
#sportatil
#temiz hava
#ırk
#ecoquiz
Kamu resepsiyonu
Bir istek oluştur

kaynak:https://er.ru/activity/news/v-chelyabinske-edinaya-rossiya-provela-sportivnyj-prazdnik-po-vserossijskoj-akcii-vybirayu-chistyj-vozduh

 

REKLAM ALANI