Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

BİRECİK BELEDİYE BAŞKANI MAHMUT MİRKELAM `DAN 1 EYLÜL DÜNYA BARIŞ GÜNÜ MESAJI

BİRECİK BELEDİYE BAŞKANI MAHMUT MİRKELAM `DAN 1 EYLÜL DÜNYA BARIŞ GÜNÜ MESAJI
REKLAM ALANI
30.08.2022
A+
A-

Birecik Belediye Başkanı Mahmut Mirkelam, 1 Eylül Dünya Barış Günü için bir mesaj yayınladı.

Birecik Belediye Başkanı Mahmut Mirkelam, mesajında şu ifadelere yer verdi;

Huzur ve güvenlik içinde, insan onuruna yakışır bir şekilde yaşamak, insanlığın en temel haklarındandır. Dünyada bir türlü önlenemeyen savaş ve çatışma ortamında masum insanların öldürülmesi, günümüz dünyasının temel çelişkilerinden biridir. Bu durum insanlığı derinden etkilemekte ve geleceğe güvenle bakmasını engellemektedir. Dünyanın birçok yerinde çocukların, kadınların, savunmasız insanların ve masum vatandaşların katledilmesi veya savaş mağduru olarak ülkelerinden göç etmeleri insanlık adına büyük endişelere neden olmaktadır.

Tüm bu olumsuzluklara rağmen, yüzyıllar boyunca dünyayı adalet ve hoşgörüyle yönetip, geniş bir coğrafyada barışı tesis etmiş olan kahraman ecdadımızın torunları olan bizler, asırlar önce olduğu gibi bugün de, barış ve huzur için dünyanın ve mazlumların umudu olmaya devam ediyoruz. Birçok ülkede akan mazlum kanının durması, demokrasinin yerleşmesi, bölgede barış ve istikrarın sağlanması için verdiğimiz mücadele tüm dünya ülkelerine bir ders niteliğindedir.

Dünya üzerinde akan kan ve gözyaşının son bulmasına vesile olması temennisiyle, 1 Eylül Dünya Barış Günü’nü kutluyor, geleceğimiz olarak gördüğümüz çocuklarımıza kalıcı barışın hâkim olduğu daha güzel bir gelecek bırakabilmeyi ümit ediyorum.

ABDULLAH YİĞİT-ANKARA

REKLAM ALANI