Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

BAŞKAN KUŞ, BAŞARILI GENÇ SPORCULARI ÖDÜLLENDİRDİ

BAŞKAN KUŞ, BAŞARILI GENÇ SPORCULARI ÖDÜLLENDİRDİ
REKLAM ALANI
03.11.2021
A+
A-

BAŞKAN KUŞ, BAŞARILI GENÇ SPORCULARI ÖDÜLLENDİRDİ.

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, AK Ev Spor Salonlarında eğitim ve gören şampiyonalarda dereceye giren sporcularla bir araya gelip, sporcuları ödüllendirdi. Başkan Kuş,” Gençliğe yatırım yapmaya devam edeceğiz.” Dedi.

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, AK Ev Spor Salonlarında eğitim ve gören şampiyonalarda dereceye giren sporcularla bir araya gelip, hediyeler verdi. gençliğie yaptığı yatırımların meyvesini şampiyonalarda alınan madalyalarla alan Eyyübiye Belediyesi, gençliğe yatırım yapmaya devam ediyor. Onlarca spor salonunda binlerce genci bünyesinde barındıran Eyyübiye Belediyesi sporcularından İslam Turan ve Barış, Ulusal ve Uluslararası şampiyonalardan madalya ile döndü. Yunanistan’da düzenlenen Balkan Şampiyonası U 15 kategorisinde Balkan 3. ‘cüsü olan İslam Turan ve Elazığ’da düzenlenen Kuraş şampiyonasında Türkiye 1.’cisi olan Barış Mat, Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş ile bir araya geldi. Sporculara çeşitli hediyeler veren Başkan Kuş, “ Eyyübiye Belediyesi Gençlik Merkezleri ve Ak Ev spor Salonlarında binlerce gencimize hizmet etmenin mutluluğunu yaşıyoruz.” Dedi.

Son bir yılda 150 sporcunun katıldıkları turnuvalardan madalya ile döndüklerini belirten Başkan Kuş,”Son bir yıldı Ak Evlerimizde, Gençlik Merkezlerimizde 150’ye aşkın öğrencimiz, evladımız madalyalar alarak bizleri onurlandırıp şereflendirdiler. Bu evlatlarımız hem Eyyübiye’mizin hem Şanlıurfa’mızın yüz akı oldular. Ben kendilerini tebrik ediyor, şükranlarımı iletiyorum. Ak Evlerimizin direkleri olan hocalarımız var. Allah kendilerinden razı olsun. Ak Evlerimizde Milli ve Manevi değerlere haiz çocuklar ve evlatlar yetiştiriyoruz. Bunun mutluluğunu her gün yaşıyoruz. Allah Ak Evlerin ve Gençlik Merkezlerinin eksikliğini vermesin. Ben buradan Türkiye’deki bütün Belediye Başkanlarına sesleniyorum; Gençlik Merkezlerine önem vermemiz lazım. Gençlik merkezleri ve Ak Evler madde bağımlı gençlerin maddeden kurtulmasına çok vesile oluyor. Gençlik Merkezleri Ak Evleri kurarken de inançlı hocaları tespit etmemiz gerekiyor ki evlatlarımızda inançlı bir şekilde yetişsin. Hem Dinini hem Bayrağını sevsin.” Dedi.

Sporcular İslam Turan ve Barış Mat ise katkılarından dolayı Başkan Kuş’a teşekkür edip,” Bizi yetiştiren hocalarımıza ve bize bu imkanı sağlayan Belediye Başkanımız Mehmet Kuş’a teşekkür ediyorum. Bizi her türlü destekleyen Başkanımız Mehmet Kuş’a çok teşekkür ediyorum. Bizim eğitimimizde destek olan hocalarımızdan da Allah razı olsun.” Şeklinde konuştu.


REKLAM ALANI