Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

AV. OSMAN EYYÜPOĞLU `NDAN KADİR GECESİ MESAJI

AV. OSMAN EYYÜPOĞLU `NDAN KADİR GECESİ MESAJI
REKLAM ALANI
17.04.2023
A+
A-

AV. OSMAN EYYÜPOĞLU `NDAN KADİR GECESİ MESAJI

Şanlıurfa’nın Tanınmış Simalarından Olan Şanlıurfa Barosu `na Kayıtlı Avukat Osman Eyyüpoğlu, Kadir Gecesi dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Avukat Osman Eyyüpoğlu, mesajında şu ifadelere yer verdi;

Mübarek Ramazan ayının en özel gecesi, rabbimizin bin aydan hayırlı olduğunu buyurduğu kutsal kitabımız Kur’an-ı Kerim’in nazil olduğu, Kadir Gecesine erişmenin mutluluğunu yaşıyoruz.

Kadir gecesi, Kur’an-ı Kerim’in indirilmeye başlandığı, sema kapılarının açıldığı, kulun Rabbine yakın olduğu, dua ve tövbelerin kabul edildiği biz inanlara bin aylık bir hayır kazanma fırsatının verildiği mübarek bir gecedir. Kalplerin arınması, gönül dünyamızın aydınlanması, manevi huzurun artması için eşsiz bir imkân sunan Kadir Gecemizi tebrik ediyorum.

Bu mübarek gecenin Tüm Şanlıurfalı hemşehrilerim başta olmak üzere İslam alemine ve tüm insanlığa sağlık, huzur ve hayırlar getirmesini Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum.

ABDULLAH YİĞİT – ANKARA

REKLAM ALANI