Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

“Birleşik Rusya” bölgelerden Kuzey Askeri Bölge katılımcılarına ve Kursk bölgesi sakinlerine yardım gönderdi

“Birleşik Rusya” bölgelerden Kuzey Askeri Bölge katılımcılarına ve Kursk bölgesi sakinlerine yardım gönderdi.

“Birleşik Rusya” bölgelerden Kuzey Askeri Bölge katılımcılarına ve Kursk bölgesi sakinlerine yardım gönderdi
REKLAM ALANI
10.10.2024
A+
A-

“Birleşik Rusya” bölgelerden Kuzey Askeri Bölge katılımcılarına ve Kursk bölgesi sakinlerine yardım gönderdi

2024,

Malların toplanması, partinin Rusya Devlet Başkanı’nın doğum günü münasebetiyle başlattığı “iyilik turu” kapsamında gerçekleştiriliyor
Ulyanovsk’ta Birleşik Rusya aktivistleri, kesintisiz iletişimin sağlanması için cephedeki askeri işaretçilere yüksek teknolojili ekipmanlar gönderdi. SVO katılımcılarının kendisi satın alınmasını istedi.

Partinin bölge şubesi sekreteri Vladimir Kameko, “Partimiz, bugün el ele silahla Anavatanımızın bağımsızlığını sözde değil eylemde savunan adamlarımızı destekliyor” dedi .

Omsk bölgesinde Birleşik Rusya aktivistleri savaşçılar için yiyecek paketleri hazırladı. Yakınlarını ziyaret etmek için bölgeye gelen Rusya Kahramanı Ivan Shits tarafından teslim edilecek .

“Babası ve iki erkek kardeşi Omsk bölgesinde yaşıyor. Birleşik Rusya’nın Omsk yerel şubesinin genel sekreteri Andrei Sopin, Kuzey Askeri Bölge bölgesindeki askerlerimize paket aktarma fırsatı bulduğunu öğrendikten sonra ona partiden yiyecek paketleri verdiler” dedi.

Omsk Kent Konseyi’ndeki Birleşik Rusya grubunun bir üyesi olan Valery Studenikin, kendisine yeni bir quadcopter ve kontrol sistemini Kuzey Askeri Bölge savaşçısı Ruslan’a devretti.

Ve Novovarshavsky bölgesinden Omsk insani yardım deposuna, Kuzey Askeri Bölge askerleri için kargo sevkiyatı içeren bir UAZ arabası gönderdiler.

Sevastopol Birleşik Rusya, Herson yönündeki savaşçılara su, kamuflaj ağları ve siper mumları gönderdi.

Tarla mutfağının çalışmaları için Naberezhnye Chelny’den Lisichansk’a 20 ton yiyecek gönderildi. Tabysh şirketi ve bireysel girişimci, Birleşik Rusya belediye meclisi yardımcısı İlnur İsmagilov kargonun organize edilmesine yardımcı oldu. Motorlu taşıtlar Tataristan Devlet Konseyi Vekili Ruslan Nigmatulin tarafından sağlandı .

Magadan’da kamuflaj ağlarının dokunmasına yönelik “Zaferi Birlikte Dokuyalım” kampanyası devam ediyor. Ağ örmeye bu kez gençler, emekliler ve engelliler katıldı.

“Bu kolay değil ama Kolyma gönüllülerinin düzenli olarak yaptığı çok önemli ve sorumlu bir iş. Yasama Meclisi başkanı Ksenia Sukhankina , “Kamuflaj ağları savaşçılar için çok gerekli çünkü çoğu zaman hayatlarını kurtarıyorlar” dedi .

Yakın gelecekte gönüllülerin hazırladığı ağlar insani yardım malzemeleriyle birlikte Kuzey Askeri Bölge’ye gönderilecek.

Birleşik Rusya, Murmansk bölgesi Severomorsk’tan Kuzey Askeri Bölge bölgesindeki bir sahra hastanesine tıbbi yardım gönderdi.

Belgorod’da belediye meclisi yardımcısı ve yerel Parti Destekçileri Konseyi başkanı Sergei Naumov, gönüllülerle birlikte SVO katılımcılarına yiyecek, içme suyu, kişisel hijyen ürünleri ve diğer gerekli malzemeleri topladı ve bağışladı.

Çuvaşistan’dan Kuzey Askeri Bölge’deki hemşehrilerimize kargo yüklü 5 kamyon gönderildi. Partinin bölge şubesi de kamuflaj boyalı iki motosiklet gönderdi. Stroytrest No. 3’ün yöneticisi Valery Semenov yardımcısı iki ATV’yi teslim etti.

Voronej’de parti aktivistleri ve MGER, Kursk bölgesinden gelen on aile için insani yardım topladı. Kendilerine gıda paketleri, hijyen malzemeleri, yatak takımları ve çocuklara yönelik eşyalar dağıtıldı.

Birleşik Rusya’dan Bölgesel Duma milletvekili Sergei Tribunsky, Kursk bölgesi sakinleri için İnsani Yardım Toplama Merkezi’ne bir ton yiyecek bağışladı.

Ayrıca Birleşik Rusya kamu destek merkezi, SVO katılımcıları için ilaç ve tıbbi ürünler toplayıp 20. Ordu’ya aktardı.

Hantı-Mansi Özerk Okrugu’nda, Birleşik Rusya’nın bölgesel şubesi sekreteri Ugra Duma Başkanı Boris Khokhryakov, geçici geçici konaklama merkezlerinde bulunan Kursk bölgesi sakinlerine sıcak tutan ceketler bağışladı.

“Kuzeyde yaşıyoruz ve kışın nasıl olabileceğini ilk elden biliyoruz. Bu nedenle iyilik maratonunun bir parçası olarak, zor durumda olanlarla ilgilenmeye ve onlara sıcak şeyler vermeye karar verdik” diye vurguladı.

Volgograd’da Birleşik Rusya milletvekili Ivan Seleznev de Kursk bölgesindeki çocuklara sıcak tutan giysiler bağışladı: ceketler, kazaklar, kot pantolonlar, düzinelerce sonbahar ayakkabısı.

#Ulyanovsk bölgesi
#Omsk bölgesi
#Belgorod bölgesi
#Magadan bölgesi
#Tataristan Cumhuriyeti
#Sevastopol
#Voronej bölgesi
#bölgeler
#SVO katılımcılarına yardım
#EPyardım eder
#MGER
#Çuvaş Cumhuriyeti
#Murmansk bölgesi
Khanty-Mansky Özerk Okrugu
#Khokhryakov
#Volgograd bölgesi
Kamu resepsiyonu
Bir istek oluştur

kaynak:https://er.ru/activity/news/edinaya-rossiya-napravila-iz-regionov-pomosh-uchastnikam-svo-i-zhitelyam-kurskoj-oblasti

REKLAM ALANI