Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

FARUK ERUSLU: 14 MAYIS TÜRKİYE’NİN YÜZYILINDA BİR DÖNÜM NOKTASI OLACAKTIR

FARUK ERUSLU: 14 MAYIS TÜRKİYE’NİN YÜZYILINDA BİR DÖNÜM NOKTASI OLACAKTIR
REKLAM ALANI
20.03.2023
A+
A-

FARUK ERUSLU: 14 MAYIS TÜRKİYE’NİN YÜZYILINDA BİR DÖNÜM NOKTASI OLACAKTIR.

ÇİĞDEM ÇAVDAR –ANKARA

AK Parti 28 Dönem Gaziantep Milletvekili Aday Adayı Faruk Eruslu, 14 Mayıs Türkiye`nin Yüzyılında Bir Dönüm Noktası Olacaktır. Diye açıklamalarda bulundu.

Açıklama yok.

AK Parti 28 Dönem Gaziantep Milletvekili Aday Adayı Faruk Eruslu, açıklamasında şu ifadelere yer verdi;

Açıklama yok.

Biz partimiz ve hükümetimiz olarak vatandaşlarımızın daima yanında yer aldık. Aday adaylığımız sürecinde de vatandaşlarımızla daha yakın olmak için çaba vereceğiz. Takdir zaten halkın olacaktır.
Bölgede yaşanan felaketlere her geçen gün yenisi ekleniyor. Zaman makam ve mevki yarışı zamanı değildir. Bu süreçte taşın altına elini koyacak yerelde hükümetimizi ve teşkilatımızı en iyi temsil edecek kişiler aday adaylığını açıkladı. Bizim çalışan ve üreten bir Türkiye için lokomotif olacak her türlü çabayı gösterecek, halkın yanında ‘’ELİF GİBİ DİMDİK’’ duracak kişilere ihtiyacımız var ve partimizden aday adaylığını açıklayan tüm bu isimler, Devleti için durmadan yorulmadan çaba gösterecek isimler. Ben hepsine teşekkür ediyorum ve parti teşkilatımla, onlarla birlikte olmaktan ve çalışmaktan gurur duyuyorum.

Açıklama yok.
Takdiri halk verecek bizim başta yüce rabbimize hükümetimize ve milletimize inancımız tamdır. İnşallah 14 Mayıs’ta gereken mesaj verilecektir.

Açıklama yok.

KADIN KOLLARIMIZ VE GENÇLİK KOLLARIMIZ HİÇ DURMADAN ÇALIŞIYOR.
Teşkilatlanma ve çalışmaların sürdürülebilirliği konusunda kadın kolları ve gençlik kollarımız çalışmalarında başarı çıtasını hiç düşürmedi.Teşkilatımız hiçbir zaman ne oldum diyen insanlardan oluşmadı. Teşkilatın her birimin de küçük büyük demeden görev alan her delegemiz sorumluluğunun bilincince hareket etti. Çünkü yapılan her iş vatan ve millet aşkı içindi. Bu güzel insanlar bir araya gelerek çok anlamlı işlere imza attılar. Atmayada devam ediyorlar. Hepsiyle gurur duyuyorum. Biz parti olarak devlete hizmet etmek için bir araya geldik. Aşkımızda davamızda hep millet oldu. Milletle el ele olmak oldu. Tüm teşkilatımız Bu şiarla üstlendiği görevlerin üstesinden başarı ile geldi. Niyet halis olunca akıbette hayır oldu.

Açıklama yok.

İLÇE TEŞKİLATLARIMIZ BU ÇALIŞMALARDA İTİCİ GÜÇ
Bizim teşkilatımızda hiç kimse birey olmadı herkes biz sorumluluğu ile hareket etti. İlçe teşkilatlarımızda bir araya gelen isimlerin hepsi alanlarındaki en iyi isimler; sadece buda değil bir araya gelen bu isimler bireysel olarak hiç çıkış yapmadılar. Daima önce teşkilatımız dedik. Yaptığımız başarı ben mantığı ile değil biz mantığı ile vücut buldu. Kazanımlarımız halk için hep teşkilatımız adına oldu. Bu nedenle bölgede başarılı çalışmalara imza attık atmayada devam ediyoruz.

Açıklama yok.
AK PARTİ DEMEK, BİRLİK VE BERABERLİK DEMEK’’
Birlik beraberlik demek AK parti demek teşkilat olarak bizim tek amacımız var. Makamlar ve mevkiler gelip geçicidir. Asıl olan Türk milletinin bekasıdır.Bu yolda elini taşın altına koyarak partimizden aday adaylığını açıklayan tüm arkadaşlarımıza başarılar diliyorum. Biz birbirimizle yarışmıyoruz. Herkes bunun farkında biz milletimize daha yakın olma ve onlar için daha iyi yaşam koşulları hazırlamak. Hazırlanan projelerin hayata geçmesi aşamasında daha fazla emek verebilmek için yarışıyoruz. Allah vatanı için çalışan ve hizmet verenlerle beraberdir. Olduğum yerden de verdiğim emekten de gurur duyuyorum. 14 Mayıs sadece partimizin değil milletimizin geleceğinin zaferini yazdığı gün olacaktır. Tüm milletimizin bu sorumlulukla sandığa gideceğine tüm teşkilatımızla inancımız tamdır.

FARUK ERUSLU
AK PARTİ 28 DÖNEM
GAZİANTEP MİLLETVEKİLİ
ADAY ADAYI

Açıklama yok.

Açıklama yok.

Açıklama yok.

Açıklama yok.

Açıklama yok.

REKLAM ALANI